Workshop kaarsen maken

Workshop sojakaarsen maken

Wil jij ervaren hoe het is om je eigen duurzame sojakaars te maken? Ontdek de voordelen van sojawas en leer het maakproces tijdens onze ruim 3 uur durende workshop kaarsen maken. Green and Blossom nodigt je uit om deel te nemen aan deze creatieve ervaring!

Waarom sojakaarsen?

Wist je dat kaarsen gemaakt van sojawas veel voordelen hebben? In tegenstelling tot paraffinekaarsen, branden sojakaarsen langer en schoner, waardoor je er avondenlang van kunt genieten. Tijdens de workshop leer je niet alleen het maakproces, maar ontdek je ook waarom sojakaarsen een milieuvriendelijke keuze zijn.

Wat kun je vewachten?

In een gezellige sfeer nemen we je mee in hoe kaarsen zijn ontstaan. Wist je dat kaarsen al eeuwen worden gebruikt? Ook vertellen we welke grondstoffen er zijn om kaarsen te maken. Natuurlijk ontdek je ook de voordelen van milieuvriendelijke wassoorten en maak je kennis met sojawas. Vervolgens leer je stap voor stap hoe je zelf een prachtige sojakaars maakt en ga je hem naar wens versieren. Het resultaat? Een handgemaakte kaars van biologische sojawas die maar liefst 30 tot 35 uur brandt, voor vele ontspannen avonden.

Wat neem je mee?

Wanneer en waar is de workshop?

De eerstvolgende workshop is op zaterdag 30 maart 2024 en vindt plaats in Hazerswoude-Dorp. Er is plek voor maximaal 8 deelnemers, dus wacht niet te lang met aanmelden.

Wil je de workshop samen met een aantal vriendinnen of collega’s volgen? Neem dan contact met mij op, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn!

Workshop kaarsen maken

Enthousiast geworden? Laat het weten

Geurkaars kopen eucalyptus munt

Mis deze workshop kaarsen maken niet en ontdek alle duurzame voordelen van sojawas! Geniet van een inspirerende en gezellige middag vol creativiteit en duurzaamheid. 

Welkom bij Green and Blossom, dé plek waar een natuurlijke lifestyle tot leven komt. Van duurzame kaarsen tot aan milieuvriendelijke diffusers. Als liefhebber van alles wat natuurlijk is, wil ik je graag kennis laten maken met onze collectie. Green and Blossom staat voor kwaliteit en duurzaamheid, ontdek het zelf maar!

* verplicht