Workshop kaarsen maken

Workshop sojakaarsen maken

Wil jij ervaren hoe het is om je eigen duurzame sojakaars te maken? Ontdek de voordelen van sojawas en leer het maakproces tijdens onze 3 uur durende workshop kaarsen maken. Green and Blossom nodigt je uit om deel te nemen aan deze creatieve ervaring!

De kosten bedragen € 29,95 en betaal je op de avond zelf

Waarom sojakaarsen?

Wist je dat kaarsen gemaakt van sojawas veel voordelen hebben? In tegenstelling tot paraffinekaarsen, branden sojakaarsen langer en schoner, waardoor je er avondenlang van kunt genieten. Tijdens de workshop leer je niet alleen het maakproces, maar ontdek je ook waarom sojakaarsen een milieuvriendelijke keuze zijn.

Wat kun je vewachten?

In een gezellige sfeer ontdek je eerst de voordelen van milieuvriendelijke kaarsen en maak je kennis met sojawas, een duurzame grondstof. Vervolgens leer je stap voor stap hoe je zelf een prachtige sojakaars maakt en ga je hem naar wens versieren. Kies uit een selectie van heerlijke geuren van Green and Blossom om jouw kaars een persoonlijke touch te geven. Het resultaat? Een handgemaakte sojakaars die maar liefst 30 tot 35 uur brandt, voor vele ontspannen avonden.

Wat neem je mee?

Jouw enthousiasme en creativiteit zijn de belangrijkste ingrediënten voor deze workshop! Als je een keukenschort hebt, mag je die ook meenemen. Wij zorgen voor versnaperingen tijdens de pauze.

Wanneer en waar is de workshop?

Er is momenteel nog geen datum waarop deze workshop plaatsvindt. Lijkt het je wel leuk om een keer mee te doen? Laat het dan weten, je ontvangt dan een bericht als er een datum bekend is. De workshop zal in (regio) Alphen aan den Rijn plaatsvinden.

Wil je de workshop samen met een aantal vriendinnen of collega’s volgen? Neem dan contact met mij op, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn!

Workshop sojakaars maken

Laat weten als je interesse hebt

Workshop kaarsen maken

Mis deze workshop kaarsen maken niet en ontdek de duurzame voordelen van sojawas! Zet jezelf op de lijst voor de workshop en beleef een inspirerende en gezellige avond vol creativiteit en duurzaamheid. De kosten voor de workshop bedragen € 29,95 en betaal je op de avond zelf.

Schrijf je vandaag nog in voor de workshop kaarsen maken!

Welkom bij Green and Blossom, dé plek waar een natuurlijke lifestyle tot leven komt. Van duurzame kaarsen tot aan milieuvriendelijke diffusers. Als liefhebber van alles wat natuurlijk is, wil ik je graag kennis laten maken met onze collectie. Green and Blossom staat voor kwaliteit en duurzaamheid, ontdek het zelf maar!