Workshop kaarsen maken

Workshop sojakaarsen maken

Wil jij ervaren hoe het is om je eigen duurzame sojakaars te maken? Ontdek de voordelen van sojawas en leer het maakproces tijdens onze 3 uur durende workshop kaarsen maken. Green and Blossom nodigt je uit om deel te nemen aan deze creatieve ervaring!

De kosten bedragen € 29,95- en betaal je op de avond zelf

Herenboeren Groene Hart

Deze workshop wordt georganiseerd in samenwerking met Herenboeren Groene Hart. Herenboeren Groene Hart is een initiatief van een groep inwoners uit het Groene Hart, die wilden weten waar hun eten vandaan kwam en hoe het geproduceerd wordt.

In Leimuiden is het eerste gemengde boerenbedrijf van het Groene Hart gestart. Met deze Herenboerderij krijgen de leden grip op het eten en weten ze dat het eten duurzaam, puur, eerlijk én biologisch is verbouwd. Met respect voor de boer, de dieren en de natuur.

Herenboeren Groene Hart

Waarom sojakaarsen?

Wist je dat kaarsen gemaakt van sojawas veel voordelen hebben? In tegenstelling tot paraffinekaarsen, branden sojakaarsen langer en schoner, waardoor je er avondenlang van kunt genieten. Tijdens de workshop leer je niet alleen het maakproces, maar ontdek je ook waarom sojakaarsen een milieuvriendelijke keuze zijn.

Wat kun je vewachten?

In een gezellige sfeer ontdek je eerst de voordelen van milieuvriendelijke kaarsen en maak je kennis met sojawas, een duurzame grondstof. Vervolgens leer je stap voor stap hoe je zelf een prachtige sojakaars maakt en ga je hem naar wens versieren. Kies uit een selectie van heerlijke geuren van Green and Blossom om jouw kaars een persoonlijke touch te geven. Het resultaat? Een handgemaakte sojakaars die maar liefst 30 tot 35 uur brandt, voor vele ontspannen avonden.

Wat neem je mee?

Jouw enthousiasme en creativiteit zijn de belangrijkste ingrediënten voor deze workshop! Als je een keukenschort hebt, mag je die ook meenemen. Wij zorgen voor versnaperingen tijdens de pauze.

Wanneer en waar is de workshop?

De workshop sojakaars maken wordt gegeven door Marleen van Green and Blossom en vindt plaats op donderdag 26 oktober 2023 van 19:00 tot 22:00 uur. Je bent welkom in Wijkcentrum Kerk en Zanen, op het adres De Oude Wereld 51, 2408 NV in Alphen aan den Rijn. Je bent van harte welkom vanaf 18:45 uur.

Wil je de workshop samen met je vriendinnen of collega’s volgen? Neem dan contact met mij op, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn!

Workshop sojakaars maken

Reserveer nu jouw plek!

Workshop kaarsen maken

Mis deze workshop kaarsen maken niet en ontdek de duurzame voordelen van sojawas! Reserveer nu jouw plek voor de workshop en beleef een inspirerende en gezellige avond vol creativiteit en duurzaamheid. De kosten voor de workshop bedragen € 29,95 en betaal je op de avond zelf.

Schrijf je vandaag nog in voor de workshop kaarsen maken!

Beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Schrijf je snel in om teleurstelling te voorkomen.

Welkom bij Green and Blossom, dé plek waar een natuurlijke lifestyle tot leven komt. Van duurzame kaarsen tot aan milieuvriendelijke diffusers. Als liefhebber van alles wat natuurlijk is, wil ik je graag kennis laten maken met onze collectie. Green and Blossom staat voor kwaliteit en duurzaamheid, ontdek het zelf maar!