Winactie duurzaam verwenpakket

Winactie kaarsen

Dit heerlijke verwenpakket t.w.v. € 50,- is samengesteld door Green and Blossom én My Body My Soul, en jij kan het winnen!

Klik op de button en doe op Instagram mee aan de winactie. Je kunt meedoen tot en met vrijdag 18 augustus 2023, daarna maken we de winnaar bekend. De winnaar krijgt een persoonlijk bericht.

Wat zit er in het verwenpakket?

My Body My Soul geeft een heerlijke set van het duurzame merk Cîme weg. Je krijgt een bodywash Madarijn & Ceder en een bodyscrub Roos, Geranium & Bergamot. Allebei gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

My Body My Soul is een duurzame webshop met allerlei natuurlijke producten. Je kunt ook in de praktijk terecht voor voetreflexologie, Tuina therapie, acupunctuur en voedingsadvies.

Van Green and Blossom ontvang je een milieuvriendelijke diffuser Sinaasappel, Cederhout & Lavendel. En daarnaast een duurzame sojakaars Geranium & Citroengras, die tot wel 20 uur brandt.

Green and Blossom is dé plek waar een natuurlijke lifestyle tot leven komt. Van handgemaakte sojakaarsen, koolzaadkaarsen tot milieuvriendelijke diffusers.

Hoe kun je kans maken op dit fijne pakket t.w.v. € 50?

  • Volg Green & Blossom op Instagram.
  • Volg My Body My Soul op Instagram.
  • Laat in een reactie op Instagram weten waarom jij dit pakket wilt hebben, of tag iemand die jij dit verwenpakket gunt.

Extra kans maken om te winnen? Meld je aan voor de nieuwsbrief van Green and Blossom en My Body My Soul en blijf op de hoogte van de heerlijkste duurzame producten. Dat kan hieronder!

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Green and Blossom

* verplicht

Meld je aan voor de nieuwsbrief van My Body My Soul