Waarom sojakaarsen?

Sojakaarsen

Sojakaarsen zijn een milieuvriendelijke keuze. In tegenstelling tot paraffinekaarsen, die zijn gemaakt van aardolie, is sojawas een natuurlijke grondstof. Het branden van een sojakaars stoot geen schadelijke roet uit, wat de luchtkwaliteit behoudt en hoofdpijn voorkomt. Daarnaast branden sojakaarsen langer dan paraffinekaarsen en hebben ze een lager smeltpunt, waardoor ze minder snel gevaarlijk zijn.

Handgemaakte kwaliteit

Onze sojakaarsen worden met de hand gemaakt, elke kaars is dus met zorg en aandacht gemaakt. De kaarsen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en geuren, zodat er voor ieder wat wils is. Of je nu op zoek bent naar een romantische sfeer, ontspanning of verfrissing, wij hebben een kaars die bij jou past.

Duurzame sojakaarsen

Milieuvriendelijk en duurzaam

Lavendel

Bij Green and Blossom staan we voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Daarom gebruiken we alleen natuurlijke, biologische materialen voor onze kaarsen. Zo verminderen we onze ecologische voetafdruk en zorgen we ervoor dat onze kaarsen zo min mogelijk impact op het milieu hebben.

Green and Blossom is een webshop met duurzame, handgemaakte sojakaarsen. Onze filosofie is simpel: een kleine ecologische voetafdruk neerzetten op de wereld. Daarom zijn al onze kaarsen gemaakt van biologische sojawas.

Bestel jouw sojakaarsen bij Green and Blossom

Ben je op zoek naar een milieuvriendelijke en duurzame kaars die ook nog eens heerlijk ruikt en lang brandt? Dan zijn de sojakaarsen van Green and Blossom de perfecte keuze voor jou. Onze kaarsen zijn handgemaakt met zorg en aandacht voor mens en milieu. Bestel nu jouw favoriete kaars en draag bij aan een duurzame toekomst voor ons allemaal.

sojakaarsen

* verplicht