Verzenden

Levertijd

Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst, doen we eerst een dansje! Daarna maken we jouw pakket zo snel mogelijk in orde. Je bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen verstuurd (soms nog op de dag waarop je hebt besteld). Weet je niet zeker of je op het moment van bezorgen het pakket in ontvangst kunt nemen? Tijdens het afrekenen kun je ervoor kiezen om je bestelling af te halen bij een PostNL afhaalpunt of DHL afhaalpunt. Dan kun je het pakket afhalen wanneer het jou uitkomt. 

Verzendkosten

Nederland

De verzendkosten via PostNL binnen Nederland zijn €6,95 voor verzending naar een thuisadres en €6,45 naar een PostNL punt. Bekijk de locatiewijzer op de website van PostNL om te zien welk servicepunt bij jou in de buurt zit. 

Wil je jouw bestelling liever via DHL ontvangen? Ook dat kan. De verzendkosten via DHL binnen Nederland zijn €5,95 voor verzending naar een thuisadres en €5,45 naar een DHL punt. Op de website van DHL zie je welke DHL punten bij jou in de buurt zitten.

Je kunt tijdens het afrekenen kiezen welke bezorgmethode jouw voorkeur heeft. Kies je voor een PostNL punt of DHL punt? Dan kun je tijdens het afrekenen de gewenste afhaal locatie selecteren. Nadat jouw bestelling is geplaatst ontvang je per mail een Track & Trace code, zodat je de bezorging op elk moment kunt volgen.

Vanaf € 50,- wordt je bestelling gratis verzonden binnen Nederland.

België

De verzendkosten via PostNL naar België zijn €9,70 voor verzending naar een thuisadres of PostNL punt. Bekijk de locatiewijzer op de website van PostNL om te zien welke servicepunten er in België zijnTijdens het afrekenen kies je de gewenste afhaal locatie. We versturen bestellingen helaas niet via DHL naar België.

Vanaf € 65,- wordt je bestelling gratis verzonden naar België. 

Is jouw bestelling verstuurd? Dan ontvang je per mail een Track & Trace code, zodat je jouw bestelling kunt volgen. Omdat we de bestellingen vanuit Nederland naar België versturen, kan het zijn dat jouw pakketje een dag langer onderweg is.

Afhalen

Het is mogelijk om je bestelling (uitsluitend) op afspraak gratis op te halen in Alphen aan den Rijn. Stuur ons wel even een mail, voordat je je bestelling plaatst, dan sturen we een code voor in de webshop zodat je geen verzendkosten hoeft te betalen. We spreken dan ook een moment af waarop het uitkomt om je bestelling af te halen.