Verzenden

 Levertijd

Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst, maken we jouw pakket zo snel mogelijk in orde. Je bestelling wordt binnen 1-3 werkdagen verstuurd. Weet je niet zeker of je op het moment van bezorgen het pakket in ontvangst kunt nemen? Tijdens het afrekenen kun je ervoor kiezen om je bestelling af te halen bij een PostNL afhaalpunt.

Verzendkosten

De verzendkosten binnen Nederland zijn € 6,50 en de verzendkosten naar België bedragen € 9,15. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling op een adres in Nederland te laten bezorgen of om het pakket op te halen bij een PostNL servicepunt. Bekijk de locatiewijzer op de website van PostNL om te zien welk servicepunt bij jou in de buurt zit. Nadat jouw bestelling is geplaatst krijg je een Track & Trace code, zodat je jouw bestelling kunt volgen.

Vanaf € 50,- wordt je bestelling gratis verzonden binnen Nederland en vanaf € 65,- naar België.

Afhalen

Het is mogelijk om je bestelling (uitsluitend) op afspraak op te halen in Alphen aan den Rijn. Stuur ons even een mail, voordat je je bestelling plaatst, dan maken we een afspraak en sturen we je een code voor in de webshop zodat je geen verzendkosten hoeft te betalen.