VERZENDING BINNEN 1-2 WERKDAGEN

GRATIS VERZENDING VANAF €50 NL & €65 BE

Op deze pagina vind je de verkooppunten van Green and Blossom. Bekijk gauw of de items van Green and Blossom ook bij jou in de buurt verkrijgbaar zijn!

Heb je zelf een cadeauwinkel, conceptstore, natuurwinkel of andere zaak en wil je ook graag een verkooppunt worden? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Fysieke verkooppunten

Pand27 conceptstore

Pand27 conceptstore

Proef de tuin Boskoop

Proef de tuin

Online verkooppunten

Op zoek naar de leukste merken, webshops en events?

Happlify is een shopping guide en blog die een positieve ontsnapping in een snelle, chaotische wereld biedt. Ontdek de leukste shops en vind inspiratie in verfrissende blogposts voor vrolijke momenten.

De leukste shopinspiratie

Ben je op zoek naar een uniek en origineel cadeautje? En vind je het leuk om bij kleine Nederlandse ondernemers te shoppen? Kijk dan eens op de website van Support Small Businesses. Je kunt daar de leukste cadeau inspiratie opdoen en andere ondernemers ontdekken!

Ontdek in het echt

Het blijft het allerleukst om onze producten in het echt te ontdekken, vind je ook niet? We hebben geen fysieke winkel, maar je vindt mij regelmatig op (duurzame) markten. Hieronder zie je op welke plekken je mij kan vinden de aankomende tijd. Kom je gezellig langs?

Wil je vooraf iets bestellen? Stuur dan even een berichtje, dan zorg ik ervoor dat ik het meeneem!

Biomarkt Haarlem

BioMarkt

Groene Inspiratiemarkt Alphen aan den Rijn

Groene inspiratiemarkt

Over Green and Blossom

Bij Green and Blossom vind je handgemaakte sojakaarsen, koolzaadkaarsen, diffusers en meer. Wij vinden duurzaamheid belangrijk en maken graag een milieuvriendelijke impact. Daarom zijn de kaarsen handgemaakt van biologische sojawas of Europose koolzaadwas. Dit zijn natuurlijke en hernieuwbare grondstoffen, waardoor de kaarsen langer en schoner branden dan paraffinekaarsen. Ook wordt jouw bestelling met hergebruikt (opvul)materiaal verstuurd.

Green and Blossom Marleen

Inspiratie ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig jouw dosis happiness en tips voor een bewuste lifestyle in je inbox!

Kaars koolzaadwas

De leukste inspiratie ontvangen?

Meld je aan en ontvang regelmatig jouw dosis happiness, inspiratie en tips voor een bewuste lifestyle in je inbox!

×