VERZENDING BINNEN 1-2 WERKDAGEN

GRATIS VERZENDING VANAF €50 NL & €65 BE

Overzicht

Wij hopen dat je blij bent met je bestelling. Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je jouw (volledige) bestelling te retourneren. Hieronder lees je hoe dit in zijn werk gaat.

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar Green and Blossom zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van DHL, PostNL of een andere vervoerder.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Green and Blossom geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met opnemen door een mail te sturen naar info@greenandblossom.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Te late terugbetaling

Als je nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst je bankrekening. Neem dan contact op met je bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt.

Als je dit hebt gedaan en je terugbetaling nog steeds niet hebt ontvangen, neem dan contact op via info@greenandblossom.nl.

Omruilen

We vervangen alleen artikelen als ze defect of beschadigd zijn. Als je een beschadigd artikel wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur dan een e-mail naar info@greenandblossom.nl. Stuur het product naar: Krammer 7, 2401 DL Alphen aan den Rijn (geen bezoekadres). Zodra wij het beschadigde artikel hebben ontvangen, ontvang je een bevestiging. De tijd die nodig is voordat je een geruild product ontvangt kan variëren.

Verzending van een retour

Om je product te retourneren, dien je het product te sturen naar: Krammer 7, 2401 DL Alphen aan den Rijn (geen bezoekadres).

Je bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van de verzendkosten voor het retourneren van het artikel. De verzendkosten worden niet gerestitueerd.

Als je duurdere artikelen retourneert, kun je overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken. We kunnen niet garanderen dat we je geretourneerde artikel zullen ontvangen.

Hulp nodig?

Neem contact op via info@greenandblossom.nl voor vragen over retourzendingen en terugbetalingen.

Kaars koolzaadwas

De leukste inspiratie ontvangen?

Meld je aan en ontvang regelmatig jouw dosis happiness, inspiratie en tips voor een bewuste lifestyle in je inbox!

×