Natuurlijke luchtverfrisser

Natuurlijke luchtverfrisser

Op zoek naar een natuurlijke luchtverfrisser die je huis heerlijk laat ruiken? Bij Green and Blossom hebben we de perfecte oplossing voor je. Onze luchtverfrissers zijn met liefde samengesteld, omdat we geloven in de kracht van natuurlijke producten voor een frisse en gezonde leefomgeving.

Goed voor het milieu en duurzaam

Het milieu en duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben we onze luchtverfrissers ontwikkeld op basis van een milieuvriendelijke basisvloeistof. Deze vloeistof is ontworpen om langdurige geurverspreiding te bieden, terwijl het tegelijkertijd veilig is voor jou én het milieu. In tegenstelling tot de gebruikelijke op olie gebaseerde oplosmiddelen, hebben wij gekozen voor een oplosmiddel op basis van plantaardige grondstoffen. Dit betekent dat onze luchtverfrissers vrij zijn van schadelijke vluchtige stoffen en chemicaliën, waardoor je een duurzame keuze maakt.

Natuurlijke luchtverfrisser bestellen

Langdurige geurverspreiding

Natuurlijke luchtverfrisser bloemig

Onze natuurlijke luchtverfrisser zorgt voor een langdurig geurverspreiding die maandenlang meegaat. Om de geurverspreiding optimaal te houden, geven we als tip om de stokjes af en toe om te draaien. Op die manier kan je blijven genieten van de heerlijke geuren.

Meerdere toepassingen

Wist je dat onze natuurlijke luchtverfrisser niet alleen lekker ruikt, maar ook prachtig staat in elke kamer? Zet ze bijvoorbeeld op het toilet, badkamer of in de slaapkamer. Het glazen flesje is bovendien herbruikbaar als klein bloemenvaasje voor (droog)bloemen.

Natuurlijke luchtverfrisser geuren
Natuurlijke luchtverfrissers

Drie heerlijke geurcombinaties

Bij Green and Blossom hebben we met zorg drie betoverende geurcombinaties samengesteld:

  • Ylang ylang, roos & vanille: Laat je betoveren door de bloemige geur van ylang ylang, in combinatie met de warme geur van vanille en rozen.
  • Sinaasappel, cederhout & lavendel: Wordt verrast door de verfrissende geur van sinaasappel en de kruidige geuren van lavendel en cederhout.
  • Amber, patchouli & jasmijn: Ontspan met de aardse geur van amber en patchouli, vermengd met een bloemige jasmijngeur.

Probeer vandaag nog onze natuurlijke luchtverfrisser en creëer een fijne geurbeleving in jouw huis. Wist je dat wij naast luchtverfrissers ook kaarsen van biologische sojawas en Europese koolzaadwas aanbieden? Alle kaarsen in het assortiment zijn met de hand gemaakt.

Bij Green and Blossom maakt eigenaresse Marleen met veel enthousiasme soja- en koolzaadkaarsen en diffusers. Zo kun jij kiezen op welke manier je jouw huis heerlijk laat ruiken. Onze handgemaakte producten zijn gemaakt met aandacht en liefde voor de natuur. Bij Green and Blossom geloven we in het gebruik van eco-friendly materialen, en daarom gebruiken we een ecologische basisvloeistof voor onze diffusers, biologische sojawas voor de kaarsen en wordt je pakketje in hergebruikt materiaal verstuurd. Zo streven we naar duurzaamheid en kwaliteit. Enjoy!

* verplicht