VERZENDING BINNEN 1-2 WERKDAGEN

GRATIS VERZENDING VANAF €50 NL & €65 BE

Natuurlijke geurstokjes

Bij Green and Blossom streven we ernaar om jou de beste geurbeleving te bieden, zonder afbreuk te doen aan kwaliteit of het milieu. Onze natuurlijke geurstokjes zijn gemaakt met een eco-friendly basisvloeistof, die afkomstig is van een hernieuwbare bron. De geurstokjes die je in de winkels ziet zijn vaak gemaakt met alcoholische of synthetische oplosmiddelen. Onze geurstokjes zijn vrij van schadelijke stoffen. Je kunt met een gerust hart genieten van de heerlijke geuren, wetende dat je een bewuste keuze hebt gemaakt.

Geniet van de natuurlijke geuren in elke ruimte

Onze natuurlijke geurstokjes zijn geschikt voor alle ruimtes in jouw huis. Of je nu een verfrissende geur in het toilet wilt of een rustgevende geur in de slaapkamer, onze geurstokjes zijn de ideale keuze. Plaats de stokjes in de gewenste kamer en draai ze af en toe om. Hierdoor verspreidt de geur zich geleidelijk door de hele kamer.

Natuurlijke geurstokjes bloemig

Green and Blossom is dé plek waar natuurlijke geurstokjes zorgen voor een fijne geurervaring in jouw huis. Onze geurstokjes zijn gemaakt met liefde voor de natuur. Bij Green and Blossom geloven we in het gebruik van eco-friendly materialen, en daarom gebruiken we een ecologische basisvloeistof voor onze geurstokjes. We streven naar puurheid en kwaliteit, zodat jij optimaal kunt genieten van een natuurlijke geurervaring.

Herbruikbaar en veelzijdig

Natuurlijke geurstokjes assortiment

Bij Green and Blossom hechten we waarde aan duurzaamheid en hergebruik. Daarom is het glazen flesje van de geurstokjes herbruikbaar. Na gebruik kun je het flesje een nieuw leven geven als (droog) bloemenvaasje of voor andere creatieve doeleinden. Op deze manier streven we naar een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk en verminderen we afval.

Ontdek jouw favoriete geurcombinatie

Je vindt drie heerlijke geurcombinaties in ons assortiment. Kies uit ylang ylang, roos en vanille voor een bloemige geurervaring. Of ga voor sinaasappel, cederhout en lavendel voor een ontspannende sfeer. Als je van een exotische geur houdt, raden we je aan om te genieten van de geurcombinatie van amber, patchouli en jasmijn. Ontdek onze collectie van duurzame geurstokjes en geniet van de heerlijke natuurlijke geuren.

Natuurlijke geurstokjes exotisch
Natuurlijk geurstokje

Bestel jouw natuurlijke geurstokjes

Wil je jouw huis vullen met heerlijke natuurlijke geuren? Bestel dan nu jouw favoriete geurstokjes. Creëer een ontspannende sfeer met onze natuurlijke geurstokjes. Maak een bewuste keuze voor een eco-friendly en duurzame geurbeleving in jouw huis.

Inspiratie ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig jouw dosis happiness en tips voor een bewuste lifestyle in je inbox!

Kaars koolzaadwas

De leukste inspiratie ontvangen?

Meld je aan en ontvang regelmatig jouw dosis happiness, inspiratie en tips voor een bewuste lifestyle in je inbox!

×