Natuurlijke geurkaarsen

Natuurlijke geurkaarsen

Bij Green and Blossom geloven we in de kracht van de natuur. Onze natuurlijke geurkaarsen worden vervaardigd met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, zoals biologische sojawas en Europese koolzaadwas. Deze duurzame grondstoffen hebben vele voordelen. Zo branden onze kaarsen van soja- of koolzaadwas langer dan traditionele kaarsen van paraffine en zorgen voor een schone verbranding, zonder schadelijke roet. Door te kiezen voor onze natuurlijke geurkaarsen draag je bij aan een gezondere leefomgeving.

VERZENDING BINNEN 1-2  WERKDAGEN
VIA POSTNL OF DHL

GRATIS VERZENDING IN NEDERLAND VANAF  € 50,-
EN NAAR BELGIE VANAF € 65,-

VRAGEN OF HULP NODIG?
BEREIKBAAR VIA WHATSAPP

De kracht van de natuur

Bij Green and Blossom hechten we veel waarde aan duurzaamheid. We maken onze natuurlijke geurkaarsen van biologische sojawas en Europese koolzaadwas. Dit zijn hernieuwbare grondstoffen. Sojabonen en koolzaad kunnen namelijk gezaaid en geoogst blijven worden, het raakt nooit op. Deze wassoorten zijn ook nog eens biologisch afbreekbaar. Al met al zijn het dus milieuvriendelijke grondstoffen.

Ook hebben we met veel zorg en aandacht de geurcombinaties samengesteld, zodat er vast een geurkaars bijzit die jou het meest aanspreekt. Of je nu van zoete, frisse of bloemige geuren houdt: er is voor ieder wat wils. Onze geuren zijn speciaal gemaakt voor kaarsen en zorgen voor een lange en fijne geurbeleving.

Geniet voor lange tijd van jouw kaarsen

Om het maximale uit je natuurlijke geurkaarsen te halen, raden we aan om de brandinstructies te volgen. Hiermee zorg je voor een optimale brandervaring en verleng je de levensduur van je kaars.

Natuurlijke geurkaars

Haal ook natuurlijke geurkaarsen in huis

Wil je de magie van natuurlijke geurkaarsen in huis halen? Bestel dan nu jouw favoriete geurkaarsen. Laat je betoveren door de heerlijke geuren en geniet van de rustgevende sfeer die ze creëren. Onze kaarsen zijn met liefde en aandacht gemaakt, zonder onnodige toevoegingen. Kies voor natuurlijk en duurzaam. Plaats vandaag nog je bestelling en geniet binnenkort al van je natuurlijke geurkaarsen.

Assortiment natuurlijke geurkaarsen

Over Green and Blossom

Bij Green and Blossom vind je handgemaakte sojakaarsen, koolzaadkaarsen, diffusers en meer. Wij vinden duurzaamheid belangrijk en maken graag een milieuvriendelijke impact. Daarom zijn de kaarsen handgemaakt van biologische sojawas of Europose koolzaadwas. Dit zijn natuurlijke en hernieuwbare grondstoffen, waardoor de kaarsen langer en schoner branden dan paraffinekaarsen. Ook wordt jouw bestelling met hergebruikt (opvul)materiaal verstuurd.

* verplicht