Limited Calming Special

Limited calming special

Ontspannen en stralend de feestdagen in? Dat kan met de Limited Calming Special t.w.v. € 47,15. De set is met liefde samengesteld door MOM Gemstone, Green and Blossom en Hazel & Berry.

Deze exclusieve cadeauset met bewuste producten biedt een moment van welverdiende ontspanning en is ideaal om aan jezelf of iemand anders cadeau te geven tijdens de feestdagen. Alle items in deze set zijn met liefde handgemaakt door Nederlandse ondernemers die een passie hebben voor een bewust en duurzaam leven. 

Op deze pagina vind je informatie over de producten in de Limited Calming Special.

De Limited Calming Special is uitverkocht. Op zoek naar een duurzaam cadeau? Kijk dan eens naar onze andere cadeausets.

Wat zit er in de Limited Calming Special?

The goddess armband edelstenen Mom Gemstone

Armband - Kalmerend en rustgevend
t.w.v. €19,95

Deze prachtige armband bevat edelstenen die bijdragen aan een rustgevend en kalmerend gevoel.

Sojakaars - Vanille & sandelhout
t.w.v. €13,25

Geniet van de rustgevende geuren van de handgemaakte kaars van biologische sojawas.

Badzout calming

(foot) Bathsalt - Calming
t.w.v. €13,95

Laat de stress van het dagelijks leven en de aankomende feestdagen los met het ontspannende badzout.

Enthousiast geworden? Bestel de Limited Calming Special met extra veel voordeel. De set kost normaal gesproken €47,15 maar is nu verkrijgbaar voor slechts €39,95. De prijs is inclusief verzendkosten.

Goddess armband van Mom Gemstone

Elke edelsteen heeft eigen unieke eigenschappen en energie. Voel de energie van natuurlijke edelstenen om je pols met de Goddess armband. De edelstenen van deze prachtige armband dragen bij aan een rustgevend en kalmerend gevoel.

The goddess armband edelstenen Mom Gemstone

De handgemaakte armband is samengesteld uit drie edelstenen:

Tip: doe de edelsteen armband af tijdens het douchen en slapen. Zo voorkom je slijtage en kun je zo lang mogelijk genieten van jouw armband.

Liefde voor edelstenen

Linda de Boer is de eigenaresse van MOM Gemstone. Uit haar liefde voor edelstenen, mooie sieraden en de zoektocht naar een persoonlijk armbandje is MOM Gemstone ontstaan. Elke armband uit haar collectie heeft een eigen verhaal, een persoonlijke touch en minimalistische uitstraling. Linda maakt gebruik van natuurzuivere edelstenen in combinatie met stevige kleur- en slijtvaste materialen en kralen. Haar collectie bestaat uit handgemaakte armbanden met bijvoorbeeld edelstenen van je familie of sterrenbeeld, kettingen en oorbellen.

Linda Mom Gemstone

Sojakaars vanille & sandelhout van Green and Blossom

Toe aan een ontspannend momentje voor jezelf? Met de handgemaakte kaars van biologische sojawas creëer je een ontspannen sfeer en geniet je van de rustgevende geur van vanille en sandelhout. Laat je meevoeren door de zoete en warme geur van deze milieuvriendelijke kaars en kom tot rust. De sojakaars vanille & sandelhout brandt tot wel 35 uur.

Sojakaarsen zijn niet alleen sfeervol, maar ook een duurzame keuze. Sojawas is namelijk een natuurlijke, hernieuwbare grondstof. Sojakaarsen branden langer en schoner dan kaarsen van paraffine.

Tip: knip steeds voordat je de sojakaars aansteekt een stukje van het lontje af, zo kun je er lang van genieten. Meer tips? Bekijk de brandinstructies.

De duurzame keuze voor kaarsen

Marleen Schrijvers heeft in 2020 Green and Blossom opgericht, omdat zij zich steeds meer begon af te vragen of ze nog wel blij werd van de kaarsen die wij allemaal gebruiken. Ze kwam erachter dat veel kaarsen worden gemaakt van een afvalproduct uit de aardolie-industrie, ook wel paraffine. Ze besloot zelf natuurlijke kaarsen te maken van biologische sojawas en Europese koolzaadwas, zodat anderen ook kunnen kiezen voor duurzame en milieuvriendelijke kaarsen. Bij Green and Blossom vind je ook milieuvriendelijke diffusers, cadeaupakketten, kaarsenhouders en meer.

Marleen Green and Blossom

Calming badzout van Hazel & Berry

Badzout calming

Laat de stress van het dagelijks leven en de aankomende feestdagen los met het ontspannende badzout. Het badzout bestaat uit Epsomzout, dode zeezout en magnesium kristallen waardoor het boordevol mineralen zit. Het badzout helpt om vermoeidheid te verminderen, spierpijn te verlichten en de bloedcirculatie te bevorderen. Het speelt ook een rol bij het behoud van sterke en flexibele spieren. De etherische rozemarijn en lavendelolie verminderen stress en geven een rustig gevoel. Gebruik het zout in bad of bij een voetbad.

Het (foot) bathsalt van 250 gram bestaat uit:

Verzorgingsproducten, puur en natuurlijk

Sarah van Koppen is sinds 2021 het gezicht achter Hazel & Berry. Ze miste het aanbod van natuurlijke en biologische verzorgingsproducten op de markt. Zodoende begon ze haar eigen verzorgingslijn met zo min mogelijk toegevoegde ingrediënten. De fijne producten van Sarah helpen om zelfs in drukke periodes tijd voor jezelf te creëren en te ontspannen. Hazel & Berry biedt een ruime keuze aan natuurlijke producten, van aroma rollers, badzout, lipbalsems tot aan massageolie en gezichtsolie.

Sarah Hazel Berry

Pre-order voor 26 november

Grijp je kans om de Limited Calming Special voordelig te bestellen. De set kost normaal gesproken € 47,15 maar is nu verkrijgbaar voor slechts € 39,95. De prijs is inclusief verzendkosten.

De pre-orderperiode loopt tot en met zondag 26 november 2023. Wees er snel bij en zorg ervoor dat je tijdens de feestdagen kunt genieten van ontspanning. Je bestelling wordt gratis verzonden in de week van maandag 27 november 2023, zodat je het voor de feestdagen in huis hebt.

De Limited Calming Special is uitverkocht. Op zoek naar een duurzaam cadeau? Kijk dan eens naar onze andere cadeausets.