VERZENDING BINNEN 1-2 WERKDAGEN

GRATIS VERZENDING VANAF €50 NL & €65 BE

Zin in de lente?

Word je ook zo blij van de lente? Het seizoen met gezellige (feest)dagen zoals Pasen en Moederdag? Dan zit je bij ons helemaal goed. Sla de (goedkope) winkels over, en kies ervoor om een duurzaam cadeau te geven. Of zoek je binnen een bepaald budget een cadeau voor een verjaardag? Wij helpen je! Hoe fijn is het als je iemand kan verrassen met een duurzaam gebaar? Op deze pagina vind je de leukste inspiratie voor een bewust en fleurig cadeau.

Het thema van het seizoen: bloemen

In de lente staan bloemen centraal, van de tulpen die je in huis haalt, tot de bloembollen die weer opkomen en de bloesem die zich weer laat zien. Daar wordt je toch helemaal vrolijk van? Met onze bloemige producten stel je eenvoudig een cadeau samen dat ook een bloementhema heeft. Combineer bijvoorbeeld een bloemige geurkaars, met een bloemige thee en een vrolijk notitieboek. Dat is weer eens iets anders dan een bosje bloemen, toch?

Cadeaus voor ieder budget

Voor welk budget je ook op zoek bent naar een cadeau, we helpen je graag met het uitzoeken van het gepaste cadeau. Ontdek welk cadeau jij wilt geven!

Ontdek onze duurzame cadeaus tot 10 euro. Of je nu op zoek bent naar duurzame kaarsen, of biologische thee, geef een bewust cadeau!

Bekijk onze originele en bewuste cadeaus tot 25 euro en verras iemand met een uniek cadeau. Ontdek. Veel plezier met geven!

Ben je op zoek naar cadeaus tot 50 euro? Vind een duurzaam cadeau en maak de ander blij met een bewust gebaar. Ga voor een groen cadeau!

Handig om te weten

Cadeaupakketten

Cadeaupakket_bloemen

Cadeauset bloemen

Twee bloemige sojakaarsen en een flesje met lucifers.
€ 29,50

Duurzaam cadeau pakket

Cadeauset diffuser

Een milieuvriendelijke diffuser en twee heerlijke sojakaarsen.
€ 31,50

Cadeaupakket theelichten

Cadeauset waxinelichten

Duurzame waxinelichten van sojawas en gezellige theelichthouders.
€ 24,75

Cadeaupakket lavendel

Cadeauset lavendel

Het beste van lavendel in vier heerlijke producten.
€ 28,95

Duurzame cadeaus

Bij ons vind je een breed assortiment aan handgemaakte sojakaarsen of koolzaadkaarsen. Met een handgemaakte kaars van natuurlijke was creëer je een ontspannen sfeer en geniet je van heerlijke geuren. Sojakaarsen en koolzaadkaarsen zijn niet alleen sfeervol, maar ook een duurzame keuze. Sojawas en koolzaadwas zijn natuurlijke, hernieuwbare grondstoffen. De kaarsen branden langer en schoner dan traditionele kaarsen.

In ons assortiment vind je ook heerlijke biologische losse thee. Of je nu van groene thee, zwarte thee of rooibos houdt. In ons assortiment heb je genoeg keuze om te genieten van een welverdiend kopje thee. Droom even weg, laad weer op of ga met frisse energie de dag tegemoet. Met onze biologische theesoorten geef je niet alleen een heerlijke thee cadeau, maar ook een ontspanmomentje.

Ontdek ook onze vrolijke stationery, waarmee je jouw gedachten of ideeën altijd bij je hebt. Een mooi notitieboek of staande verjaardagskalender zijn hele leuke cadeaus om aan een dierbare te geven. Het zijn persoonlijke cadeaus wat de ontvanger alleen maar kan waarderen, denk je ook niet?

Geef een kadobon

Wil je iemand een uniek en duurzaam cadeau geven? Met een kadobon kan iemand zelf iets uitzoeken in onze webshop. Van duurzame kaarsen, tot milieuvriendelijke diffusers, geurbranders en stationery. Een kadobon is altijd een goed idee!

Cadeaubon Green and Blossom

Over Green and Blossom

Ik ben Marleen en heb Green and Blossom in 2020 opgericht. Ik begon mij steeds meer af te vragen of ik nog wel blij werd van de kaarsen die wij allemaal gebruiken. Ik kwam erachter dat veel kaarsen worden gemaakt van een afvalproduct uit de aardolie-industrie, ook wel paraffine. Ik besloot zelf natuurlijke kaarsen te maken van biologische sojawas en Europese koolzaadwas, zodat jij ook voor duurzame en milieuvriendelijke kaarsen kunt kiezen. Bij Green and Blossom vind je ook milieuvriendelijke diffusers, cadeaupakketten, kaarsenhouders en meer.

Marleen Green and Blossom

Inspiratie ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig jouw dosis happiness en tips voor een bewuste lifestyle in je inbox!

Kaars koolzaadwas

De leukste inspiratie ontvangen?

Meld je aan en ontvang regelmatig jouw dosis happiness, inspiratie en tips voor een bewuste lifestyle in je inbox!

×