Het cadeautjesseizoen is begonnen

Hou jij ook zo van kerst en kerstdecoratie? Ik ook, niets is leuker dan het gezellig maken in huis met kaarsjes en versieringen.

Green and Blossom helpt je graag op weg naar een sfeervolle kerst. Maak je graag bewuste of duurzame keuzes? Sla de goedkope winkels dan over, en kies voor milieuvriendelijke producten. Hoe fijn zou het zijn als je op een duurzame manier kan genieten van kerst?

Have_a_merry_sustainable_Christmas

Duurzame cadeautjes

Bij ons vind je een breed assortiment aan handgemaakte sojakaarsen en koolzaadkaarsen. Met een handgemaakte kaars van natuurlijke was creëer je een ontspannen sfeer en geniet je van heerlijke geuren.

Sojakaarsen en koolzaadkaarsen zijn niet alleen sfeervol, maar ook een duurzame keuze. Sojawas en koolzaadwas zijn natuurlijke, hernieuwbare grondstoffen. De kaarsen branden langer en schoner dan traditionele kaarsen.

In ons assortiment vind je ook duurzame cadeausets en de leukste kaarsenhouders!

Sojakaars kaneel sinaasappel

Sojakaarsen

Breng winterse geuren in huis met onze handgemaakte sojakaarsen. Wat dacht je van kaneel & sinaasappel of eucalyptus & munt?

Duurzaam cadeau shop

Koolzaadkaarsen

Bij ons vind je handgemaakte kaarsen van Europese koolzaadwas in leuke vormen. Tip: de tafelkaarsen zijn ideaal voor in een kerststukje.

Duurzame cadeautjes

Waxinelichten

Maak een bewuste keuze met onze waxinelichtjes. Zowel met als zonder geur verkrijgbaar. De kaarsjes zijn leuk voor jezelf of als cadeau voor een ander.

Duurzaam cadeau kerst

Cadeausets

Met de heerlijke producten uit een cadeauset bied je jezelf of een dierbare een ontspanmomentje. Er is vast een (kerst)pakket dat jou aanspreekt

Kaarsenhouders

Ben je op zoek naar leuke waxinelicht houders of kandelaren? Ontdek onze sfeervolle kaarsenhouders. Maak het gezellig in huis!

Handig om te weten

Dagen tot kerstmis
0

Geef een kadobon

Wil je iemand een uniek en duurzaam cadeau geven? Met een kadobon kan iemand zelf iets uitzoeken in onze webshop. Van duurzame kaarsen, tot milieuvriendelijke diffusers, geurbranders en stationery. Een kadobon is altijd een goed idee!

Cadeaubon Green and Blossom

Over Green and Blossom

Ik ben Marleen en heb Green and Blossom in 2020 opgericht. Ik begon mij steeds meer af te vragen of ik nog wel blij werd van de kaarsen die wij allemaal gebruiken. Ik kwam erachter dat veel kaarsen worden gemaakt van een afvalproduct uit de aardolie-industrie, ook wel paraffine. Ik besloot zelf natuurlijke kaarsen te maken van biologische sojawas en Europese koolzaadwas, zodat jij ook voor duurzame en milieuvriendelijke kaarsen kunt kiezen. Bij Green and Blossom vind je ook milieuvriendelijke diffusers, cadeaupakketten, kaarsenhouders en meer.

Marleen Green and Blossom