VERZENDING BINNEN 1-2 WERKDAGEN

GRATIS VERZENDING VANAF €50 NL & €65 BE

Ecologische geurstokjes cadeau

Op zoek naar ecologische geurstokjes voor in huis of om cadeau te geven? Wil je genieten van frisse en natuurlijke geuren zonder schadelijke stoffen of chemicaliën? Bij Green and Blossom hebben we precies wat je zoekt. Ontdek onze collectie ecologische geurstokjes, die jouw huis vullen met heerlijke geuren maar dan op een milieuvriendelijke manier.

Waarom kiezen voor ecologische geurstokjes?

Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom zijn onze ecologische geurstokjes gemaakt met zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten. De basisvloeistof die we gebruiken voor onze geurstokjes bestaat uit plantaardige grondstoffen. Dat maakt de geurstokjes milieuvriendelijk en duurzaam. Bovendien zijn onze geurstokjes vrij van schadelijke chemicaliën en vluchtige stoffen. Zo kun je genieten van aangename geuren zonder negatief effect op je gezondheid.

Ecologische geurstokjes

Green and Blossom is dé plek waar ecologische geurstokjes zorgen voor een fijne geurervaring in jouw huis. Onze geurstokjes zijn gemaakt met liefde voor de natuur. Bij Green and Blossom geloven we in het gebruik van milieuvriendelijke materialen. We streven naar puurheid en kwaliteit, zodat jij optimaal kunt genieten van een zorgeloze geurervaring.

Geniet lange tijd van de geur

Ecologisch geurstokje

De milieuvriendelijke basisvloeistof staat ook bekend om zijn lange geurverspreiding. Je kunt de geurstokjes op elke plek in huis zetten, bijvoorbeeld in de toilet, badkamer of slaapkamer. We raden aan om de stokjes af en toe om te draaien. Zo kun je lange tijd genieten van de heerlijke geuren die jouw huis vullen. Na afloop kun je de geurstokjes een tweede leven geven door het glazen flesjes opnieuw te gebruiken. Bijvoorbeeld als een klein vaasje waar je (droog)bloemen in kunt zetten.

Welke geur is jouw favoriet?

Je kunt bij Green and Blossom kiezen uit drie unieke geurcombinaties:

Natuurlijke geurstokjes exotisch

Klaar om jouw huis te vullen met natuurlijke geuren? Bestel nu jouw ecologische geurstokjes en geniet van een heerlijke geur in jouw huis.

Inspiratie ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig jouw dosis happiness en tips voor een bewuste lifestyle in je inbox!

Kaars koolzaadwas

De leukste inspiratie ontvangen?

Meld je aan en ontvang regelmatig jouw dosis happiness, inspiratie en tips voor een bewuste lifestyle in je inbox!

×