Duurzame kaarsen

Duurzame kaars

Bij Green and Blossom geloven we dat duurzaamheid niet alleen gaat om wat er in een product zit, maar ook om hoe het is gemaakt en hoe het kan worden hergebruikt. Onze duurzame kaarsen van biologische sojawas en Europese koolzaadwas zijn gemaakt van natuurlijke en hernieuwbare grondstoffen. Ze zijn vrij van schadelijke stoffen en laten geen schadelijke roet achter tijdens het branden. Maar dat is niet alles. De potjes van de sojakaarsen kun je hergebruiken, bijvoorbeeld voor het bewaren van losse thee of kruiden. Zo geven we onze producten een tweede leven en verminderen we afval.

Lange tijd genieten van jouw kaarsen

Voor de best brandervaring van jouw duurzame kaarsen geven we je graag een paar tips om het maximale uit je kaars te halen. Voordat je de kaars aansteekt, raden we aan om een stukje van de lont af te knippen volgens de brandinstructies. Dit zorgt voor een gelijkmatige verbranding en een langere levensduur van de kaars. Geniet van de rustgevende gloed en heerlijke geur terwijl je weet dat je een duurzame keuze hebt gemaakt.

Duurzame kaarsen

Welkom bij Green and Blossom, de plek waar duurzaamheid en kaarsen samenkomen. Mijn naam is Marleen en ik ben de trotse eigenaar van deze webshop. Duurzaamheid is voor mij een passie en ik wil mijn steentje bijdragen aan het verminderen van onze ecologische impact. Daarom bied ik naast kaarsen van biologische sojawas ook kaarsen van Europese koolzaadwas aan, om een zo klein mogelijke voetafdruk op onze prachtige aarde te hebben.

Ontdek ons assortiment

Duurzame kaarsen van sojawas

Bij Green and Blossom vind je een prachtig assortiment duurzame kaarsen. Of je nu op zoek bent naar een ontspannende lavendelgeur, verfrissende eucalyptus of een warme vanillegeur, we hebben voor ieder wat wils. Onze kaarsen worden met liefde met de hand gemaakt, met oog voor detail en kwaliteit. Elk kaarsje is uniek en draagt de passie voor duurzaamheid uit.

Bestel jouw duurzame kaarsen

Wil je een warme sfeer creëren in huis? Bestel dan nu jouw favoriete duurzame kaarsen bij Green and Blossom. Laat je inspireren door de prachtige en rustgevende geuren. Plaats vandaag nog je bestelling en draag bij aan een duurzamere wereld. Samen kunnen we het verschil maken.

Kaars koolzaadwas

* verplicht