VERZENDING BINNEN 1-2 WERKDAGEN

GRATIS VERZENDING VANAF €50 NL & €65 BE

Duurzaam cadeau pakket

Ontdek unieke duurzame geschenken

Bijzondere momenten vragen om bijzondere geschenken. Met de onze collectie aan handgemaakte producten ontdek je duurzame cadeaus die niet alleen verrassen, maar ook een positieve impact hebben op onze planeet.

Ontdek gauw onze duurzame geschenken.

Unieke verrassing

Duurzame geschenken gaan verder dan het gewone. Ze vertellen een verhaal over het belang van de wereld om ons heen. Bij Green and Blossom vinden we het belangrijk dat onze producten zo duurzaam mogelijk zijn. Onze producten, zoals de milieuvriendelijke kaarsen van biologische sojawas en onze ecovriendelijke diffusers, zijn niet alleen mooie cadeaus, maar ook een duurzame keuze.

Duurzaam cadeau shop

Green and Blossom is dé duurzame webshop met handgemaakte sojakaarsen, koolzaadkaarsen, diffusers, cadeau pakketten en accessoires. Wij proberen een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk op de wereld neer te zetten. We streven naar puurheid en kwaliteit, waardoor je met een gerust hart een duurzame keuze maakt.

Milieuvriendelijke kaarsen

Workshop sojakaars maken

Onze milieuvriendelijke kaarsen zijn met de hand vervaardigd. Ze zijn gemaakt van biologische sojawas of Europese koolzaadwas. Dat brengt vele voordelen met zich mee.

  • Zo branden de kaarsen langer en schoner dan kaarsen van paraffine.
  • Soja- en koolzaadwas zijn natuurlijke wassoorten.
  • De wassoorten zijn van plantaardige oorsprong, in tegenstelling tot paraffine dat een aardolieproduct is.
  • Soja en koolzaad kunnen opnieuw geteeld worden, wat het hernieuwbaar maakt.

Je steekt toch veel liever een duurzame kaars aan? Met onze kaarsen geniet je met een gerust hart avondenlang van een fijne sfeer.

Ecovriendelijke diffusers

Naast onze handgemaakte kaarsen, vind je ook een selectie aan duurzame diffusers in het assortiment. Deze diffusers bieden niet alleen een heerlijke geurbeleving, maar zijn ook vriendelijk voor de omgeving. De geurstokjes zijn gemaakt van een eco-friendly vloeistof, op basis van hernieuwbare ingrediënten. Onze geurstokjes bevatten geen alcoholische of synthetische oplosmiddelen, zodat je langdurig van een subtiele geurverspreiding in huis kunt genieten.

Ecologische geurstokjes

Handgemaakt en origineel

Wat onze duurzame geschenken nog specialer maakt, is het feit dat ze met de hand zijn gemaakt. Dit betekent dat elk item uniek is. Misschien zie je hier en daar met een schoonheidsfoutje, maar dat maakt het juist bijzonder, toch?

Met de items van Green and Blossom geef je een cadeau dat een duurzaam verhaal vertelt. Je ondersteunt ook nog eens een kleine ondernemer. Kies ook voor duurzaamheid en verras jezelf of iemand anders met een uniek cadeau.

Kun je geen keuze maken? Wij hebben een aantal cadeaupakketten samengesteld. Ideaal om te geven!

Inspiratie ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig jouw dosis happiness en tips voor een bewuste lifestyle in je inbox!

Kaars koolzaadwas

De leukste inspiratie ontvangen?

Meld je aan en ontvang regelmatig jouw dosis happiness, inspiratie en tips voor een bewuste lifestyle in je inbox!

×