Duurzame cadeautjes

Bij Green and Blossom ben je aan het juiste adres voor duurzame cadeautjes. Onze missie is om cadeaus aan te beiden waar je niet alleen blij van wordt, maar ook een groene en duurzame keuze zijn. Vind je duurzaamheid ook belangrijk? Neem dan een kijkje in ons unieke assortiment aan duurzame cadeautjes, waaronder handgemaakte kaarsen, diffusers, cadeaupakketten en veel meer. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd en gemaakt met duurzame grondstoffen.

Duurzaam cadeautje
Duurzame cadeautjes

Bekijk ons duurzame assortiment

Bij Green and Blossom kun je uit diverse duurzame cadeautjes kiezen:

  1. Duurzame kaarsen: onze handgemaakte kaarsen zijn gemaakt van biologische sojawas of Europese koolzaadwas en branden schoner en langer dan traditionele kaarsen. Ze zijn beschikbaar in verschillende geurcombinaties en vormen.
  2. Cadeaupakketten: onze cadeaupakketten zijn samengesteld uit meerdere duurzame producten, zoals kaarsen, waxinelichten, diffusers, theelichthouders, kandelaren en meer. Deze pakketten zijn ideaal om iemand te verwennen met unieke en milieubewuste producten.
  3. Milieuvriendelijke diffusers: Onze diffusers zijn ontworpen met oog voor duurzaamheid en verspreiden heerlijke geuren in huis. De vloeistof waarmee de geurstokjes zijn gemaakt is een hernieuwbare en milieuvriendelijke basisvloeistof, zonder poespas.

Bij Green and Blossom hechten we veel waarde aan duurzaamheid. Onze sojakaarsen zijn gemaakt van biologische sojawas of Europese koolzaadwas, wat betekent dat ze milieuvriendelijk zijn. Ze branden schoner dan kaarsen van paraffine en ook veel langer. Dat maakt soja- en koolzaadkaarsen een duurzame keuze. Bij Green and Blossom kiezen we voor materialen die je kunt hergebruiken. De potjes van de kaarsen kun je hergebruiken om gedroogde kruiden of losse thee te bewaren. Geef de flesjes van de diffusers een tweede leven als (droog)bloemenvaasje.

Groene en unieke cadeaus

Als je op zoek bent naar cadeautjes voor iemand die waarde hecht aan duurzaamheid, ben je bij Green and Blossom aan het juiste adres. Onze producten zijn niet alleen mooi, maar vertellen ook een verhaal van milieubewustzijn en zorg voor onze planeet. Maak zowel de ontvanger als de wereld een stukje groener en gelukkiger.

Ontdek ons assortiment aan duurzame cadeautjes en kies voor duurzaamheid.

Green and Blossom Marleen

* verplicht