Sojawas kaarsen: de voordelen

Sojawas kaarsen

Sojawas kaarsen zijn gemaakt van een natuurlijke grondstof: biologische sojawas. Dit in tegenstelling tot traditionele kaarsen, die vaak paraffine of bijenwas bevatten. Sojawas kent veel voordelen. Allereerst branden sojawas kaarsen langer dan paraffinekaarsen, waardoor je er nog langer van kunt genieten. Daarnaast hebben ze een lager smeltpunt, wat betekent dat ze minder snel gevaarlijk worden. Gemorste sojawas – bijvoorbeeld door het uitblazen van de kaars – maak je eenvoudig schoon met een warme doek. 

Milieuvriendelijkheid staat voorop

Bij Green and Blossom hechten we veel waarde aan milieuvriendelijkheid. Onze duurzame kaarsen dragen bij aan een kleinere ecologische voetafdruk. Sojawas is namelijk een hernieuwbare grondstof, in tegenstelling tot paraffine, dat afkomstig is van aardolie. Sojawas is hernieuwbaar doordat sojabonen gezaaid en geoogst kunnen blijven worden. Sojabonen zijn dus een oneindige grondstof.

Daarnaast is sojawas biologisch afbreekbaar. Mocht sojawas in de natuur terecht komen, dan kan de natuur het afbreken en zal het nooit voor eeuwig in de natuur blijven bestaan.

Door te kiezen voor kaarsen van sojawas draag je bij aan een duurzamere wereld en verminder je je impact op het milieu.

Voordelen voor de gezondheid

Sojawas kaarsen bieden niet alleen voordelen voor het milieu, maar ook voor de luchtkwaliteit en je gezondheid. Ze stoten geen schadelijke roet uit tijdens het branden, waardoor je kunt genieten van een schonere lucht in je huis. 

Sojawas kaarsen voordelen

Ontdek de handgemaakte kaarsen van Green and Blossom. Bekijk onze prachtige collectie van sojakaarsen, gemaakt met biologische sojawas voor een milieuvriendelijke en duurzame keuze.

Ontdek het assortiment

Sojawas kaarsen handgemaakt

Bij Green and Blossom hebben we een uitgebreid assortiment aan sojakaarsen. Van rustgevende lavendel tot verkwikkende citrusgeuren. Kies jouw favoriete geur en formaat, en laat je betoveren door de warme en ontspannende sfeer die de kaarsen creëren.

Bestel jouw biologische kaarsen van sojawas

Wil je genieten van het sfeervolle licht en heerlijke geuren van handgemaakte sojawas kaarsen? Bestel dan nu jouw favoriete kaars bij Green and Blossom en steun een kleine ondernemer. De kaarsen worden met liefde en zorg gemaakt. Ontdek de voordelen van biologische sojawas en draag bij aan een groenere toekomst. 

Sojawas kaars

* verplicht