Verwen je moeder: ultiem cadeau idee Moederdag

Moederdag staat voor de deur, tijd om de lieve moeder in je leven in het zonnetje te zetten en te verwennen. Het vinden van een leuk Moederdagcadeau is de perfecte kans om de waardering voor je moeder te laten zien. En wat is er nu beter dan een heerlijk self-care pakket gevuld met producten die zowel jouw moeder als onze planeet koesteren? Ontdek ons ultiem cadeau idee voor Moederdag!

Cadeau idee Moederdag: een heerlijk verwenpakket

Dit jaar kun je je moeder echt in het zonnetje zetten met ons self-care pakket, speciaal samengesteld voor Moederdag. Met ons Moederdag pakket kan ze even helemaal tot rust komen en genieten van een ontspanmomentje. Uit onze eigen producten hebben we biologische losse thee en handgemaakte waxinelichten van sojawas uitgekozen, zodat jouw moeder zich lekker kan ontspannen.

Wat zit er in het pakket?

In dit pakket t.w.v. €45,70 vind je bewuste en handgemaakte producten, met liefde gemaakt en met oog voor duurzaamheid.

 • Biologische losse thee ‘Rozenrust‘ t.w.v. € 8,25
 • Zakje biologische siroop voor een heerlijk glas vlierbloesemsiroop t.w.v. € 1,30
 • Handgemaakte bloemenkaars van Europese koolzaadwas t.w.v. € 8,95
 • Handgemaakte waxinelichten van biologische sojawas met een heerlijke rozengeur t.w.v. € 6,75
 • Set van 35 ‘hartopstekers‘ met positieve en inspirerende teksten t.w.v. € 12,50
 • 3 zakjes met gedroogde kruiden voor een ontspannend (voeten)bad t.w.v. € 7,95
Natuurlijke_kaars_koolzaad_bloemen
Voetenbadthee
Hartopsterkers affirmatie

Winactie: maak kans op het verwenpakket voor Moederdag!

Laat op Instagram weten waarom jouw moeder het verdient om verwend te worden en wie weet kan jij haar binnenkort verrassen met dit ultieme verwenpakket.

Voorwaarden van de winactie

 • De winactie is van maandag 22 april t/m zondag 5 mei 2024. De winactie is inmiddels gesloten, je kunt niet meer meedoen.
 • Maak kans door @greenandblossom te volgen op Instagram, het bericht te liken en een reactie te plaatsen waarin je vertelt waarom en voor wie je dit verwenpakket wilt winnen. Optioneel: tag aan wie je dit pakket met Moederdag cadeau wilt geven (dit heeft geen effect op je winkans).
 • Iedereen mag meedoen aan de winactie.
 • Op maandag 6 mei 2024 loten we de winnaar en maken we deze bekend. Houd hiervoor Instagram in de gaten. Het pakket wordt in dezelfde week verstuurd, zodat je het voor Moederdag in huis hebt.
 • Met de winnaar wordt persoonlijk contact opgenomen.
 • Deze promotie wordt niet gesponsord, onderschreven, georganiseerd of geassocieerd met Instagram en/of andere sociale media welke zijn gebruikt bij deze winactie.
Witte losse thee
Biologische siroop vlierbloesem
Duurzame waxinelichten geur

Dus waar wacht je nog op? Doe mee aan onze winactie en geef je moeder het perfecte cadeau voor Moederdag. Laat haar zien hoeveel ze voor je betekent en hoeveel je waardeert wat ze doet.

Wil je niet wachten op de winactie en het Moederdag pakket met korting in huis halen voor €36,50? Leuk! Je bestelt hem hier.

Marleen van Green and Blossom

Marleen heeft Green and Blossom in 2020 opgericht, omdat zij erachter kwam dat veel kaarsen worden gemaakt van een afvalproduct uit de aardolie-industrie: paraffine. Ze ging zelf natuurlijke kaarsen maken van sojawas en koolzaadwas, zodat iedereen kan genieten van duurzame kaarsen. Met Green and Blossom biedt zij nog meer producten aan. Allemaal voor een moment van rust, ontspanning en een sfeervol huis. Ze blogt regelmatig over alledaagse onderwerpen.

* verplicht

BEWUSTE LIFESTYLE TIPS

ONTSPANMOMENTJES

JOUW DOSIS HAPPINESS

Laat een reactie achter

Updates ontvangen?
Laat het weten als er
Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Je gegevens:

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties