VERZENDING BINNEN 1-2 WERKDAGEN

GRATIS VERZENDING VANAF €50 NL & €65 BE

BLOG

De ultieme zomergids: een perfect duurzaam kado

Duurzaam kado

In de warme zomer zijn we vaak op zoek naar verkoeling. Gelukkig vind je bij Green and Blossom een aantal zomerse producten die daar goed bij aansluiten. Zo zijn onze handgemaakte sojakaarsen ideaal voor gezellige buitenavonden en bieden ze ook buiten een fijne sfeer. Doe bij ons de leukste inspiratie op voor een duurzaam kado, perfect voor elk zomers moment.

Duurzaam kado: verkoelende geurkaars

Onze handgemaakte sojakaarsen zijn een must-have voor de zomer. Ze creëren niet alleen een gezellige sfeer, maar bieden ook verkoeling dankzij verfrissende geuren. Vooral onze geurkaars eucalyptus en munt is een heerlijke keuze voor warme zomerdagen. De frisse geur helpt je even af te koelen en te ontspannen. Stel je voor: een lange zomeravond, een goed boek en het sfeervolle kaarslicht van een heerlijke sojakaars. Dat is pas genieten!

Geurkaars kopen eucalyptus munt

Bedankt juf en meester!

Het einde van het schooljaar is in zicht, en dat betekent dat het tijd is om juffen en meesters te bedanken voor hun inzet. Wat is een beter bedankje dan een duurzaam kado? Onze handgemaakte sojakaarsen zijn erg leuk als klein bedankje. Deze kaarsen zijn met liefde en zorg door een kleine ondernemer gemaakt, wat ze een persoonlijk en doordacht karakter geeft. Door een handgemaakte kaars te geven, laat je zien dat je over het cadeau hebt nagedacht en waarde hecht aan vakmanschap.

Duurzaamheid in de zomer

Naast verkoeling en sfeer speelt duurzaamheid een grote rol bij Green and Blossom. Door te kiezen voor natuurlijke kaarsen, draag je bij aan een duurzamere wereld. De kaarsen zijn gemaakt van natuurlijke, hernieuwbare grondstoffen en bieden een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele paraffinekaarsen. Of je nu op zoek bent naar een duurzaam kado voor een juf of meester, of je eigen zomeravonden gezellig wilt maken, onze kaarsen zijn een goede keuze.

Verfrissende tips

Naast kaarsen bieden we ook andere zomerse producten die ideaal zijn voor wat verkoeling. Denk aan onze biologische losse thee met frisse smaken zoals citroengras en munt. Onze theemelanges zijn zorgvuldig samengesteld met biologische ingrediënten, wat zorgt voor een heerlijk en verantwoord kopje thee.

Biologische losse thee fris

Hopelijk heb ik je geïnspireerd met onze zomerse producten en tips. Of je nu op zoek bent naar verkoeling, sfeer voor lange zomeravonden, of een duurzaam kado voor de juf of meester, bij ons vind je het allemaal. Geniet van de zomer!

Marleen van Green and Blossom

Marleen heeft Green and Blossom in 2020 opgericht, omdat zij erachter kwam dat veel kaarsen worden gemaakt van een afvalproduct uit de aardolie-industrie: paraffine. Ze ging zelf natuurlijke kaarsen maken van sojawas en koolzaadwas, zodat iedereen kan genieten van duurzame kaarsen. Met Green and Blossom biedt zij nog meer producten aan. Allemaal voor een moment van rust, ontspanning en een sfeervol huis. Ze blogt regelmatig over alledaagse onderwerpen.

Inspiratie ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig jouw dosis happiness en tips voor een bewuste lifestyle in je inbox!

BEWUSTE LIFESTYLE TIPS

ONTSPANMOMENTJES

JOUW DOSIS HAPPINESS

Kaars koolzaadwas

De leukste inspiratie ontvangen?

Meld je aan en ontvang regelmatig jouw dosis happiness, inspiratie en tips voor een bewuste lifestyle in je inbox!

×