VERZENDING BINNEN 1-2 WERKDAGEN

GRATIS VERZENDING VANAF €50 NL & €65 BE

BLOG

De lente is in aantocht: geniet van nieuwe energie

Lente tips

Ben jij ook zo toe aan een frisse start nu de lente in aantocht is? Je bent niet de enige. De lente symboliseert vernieuwing en groei. Na de koude, donkere maanden worden we omringd door frisse lucht, de eerste bloemen en zonneschijn. Als ik naar mijzelf kijk sta ik te popelen om het druilerige weer achter me te laten en te genieten van het zonnetje. Ik krijg weer zin om dingen te ondernemen. Het is tijd om je huis op te fleuren, de natuur in te trekken en te genieten van het leven.

Een nieuwe mindset

De lente is het perfecte moment om een nieuwe mindset te omarmen, vol nieuwe mogelijkheden. Ben je bepaalde gewoonten zat? Dan is dit het moment om nieuwe gewoonten aan te leren. Ervaar de energie van dit seizoen en zie het als een kans om jezelf te vernieuwen.

Ben je eruit wat jouw nieuwe mindset wordt? Omarm je nieuwe mindset door te beginnen met het creëren van een vrolijke sfeer in huis. Weg met de winterdecoratie, tijd om woonaccessoires in vrolijke lentekleuren in huis te halen. Laat het zonnetje in huis.

Zet jezelf op de eerste plek

De lente is het perfecte moment om ruimte voor jezelf te maken door een bewuste levensstijl te omarmen. Laat de digitale wereld even voor wat het is, laad jezelf op zodat je er fris tegenaan kunt gaan. Maak ruimte door jezelf die welverdiende me-time, ontspanning en rust te gunnen. Trakteer jezelf op een pilates- of yogales of geniet van een heerlijke kop biologische thee met een goed boek.

Bewuste levensstijl

Geniet van de ontwakende natuur

De lente biedt ook de kans om offline te gaan en te genieten van de prachtige wereld om ons heen. Sta stil bij de natuur die ontwaakt en laat je inspireren door de planten die weer tot leven komen. Maak een wandeling in het park, voel de frisse lucht en zie de opkomende bloemen. Neem een mooi notitieboek mee naar buiten, zodat je jouw nieuwe ideeën op kan schrijven.

Plan nieuwe ervaringen

In dit seizoen maak je ook ruimte voor nieuwe ervaringen. Plan alvast een gezellige picknick met vrienden, bezoek bijzondere winkels of biologische markten. Of waarom zou je niet een creatieve workshop volgen? Het is nooit te laat om iets nieuws te leren of nieuwe ervaringen op te doen.

Nieuwe ervaringen

Laat de lente dienen als een herinnering dat er altijd kansen zijn om te groeien, te bloeien en te genieten van het leven. Neem de tijd voor jezelf en ontdek nieuwe avonturen, ook offline. Ontdek een bewuste levensstijl, omring jezelf met de prachtige natuur, maak een wandeling of organiseer alvast gezellige uitjes.

Marleen van Green and Blossom

Marleen heeft Green and Blossom in 2020 opgericht, omdat zij erachter kwam dat veel kaarsen worden gemaakt van een afvalproduct uit de aardolie-industrie: paraffine. Ze ging zelf natuurlijke kaarsen maken van sojawas en koolzaadwas, zodat iedereen kan genieten van duurzame kaarsen. Met Green and Blossom biedt zij nog meer producten aan. Allemaal voor een moment van rust, ontspanning en een sfeervol huis. Ze blogt regelmatig over alledaagse onderwerpen.

Inspiratie ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig jouw dosis happiness en tips voor een bewuste lifestyle in je inbox!

BEWUSTE LIFESTYLE TIPS

ONTSPANMOMENTJES

JOUW DOSIS HAPPINESS

Kaars koolzaadwas

De leukste inspiratie ontvangen?

Meld je aan en ontvang regelmatig jouw dosis happiness, inspiratie en tips voor een bewuste lifestyle in je inbox!

×