Biologische kaarsen

Onze collectie biologische kaarsen

Biologische kaarsen

Bij Green and Blossom hebben we met veel passie en aandacht een collectie biologische kaarsen samengesteld. De kaarsen zijn met de hand gemaakt van biologische sojawas. Sojawas kent veel voordelen ten opzichte van traditionele kaarsen die vaak van paraffine zijn gemaakt. Zo branden kaarsen van sojawas schoner en langer. Bovendien is sojawas een natuurlijke grondstof, in tegenstelling tot paraffine dat een afvalproduct van de aardolie industrie is.

Voor welke biologische kaarsen ga jij?

Kies de biologische kaarsen die jou het meest aanspreken. Houd je van bloemige geuren? Kijk dan eens naar de sojakaars jasmijn of geranium & citroengras. Houd je meer van warme geuren? Dan zijn de sojakaarsen vanille & sandelhout of kaneel & sinaasappel echt iets voor jou. Welke geur je ook kiest, met biologische kaarsen maak je hoe dan ook een bewuste keuze. De sojakaarsen in ons assortiment zijn niet alleen biologisch maar ook een milieuvriendelijke keuze.

Een greep uit het assortiment

Geniet van jouw milieuvriendelijke kaarsen

Door voor milieuvriendelijke kaarsen te kiezen, maak je een bewuste en groene keuze. Je haalt een stukje natuur in huis en daar mag je van genieten! Zet de milieuvriendelijke kaarsen die je hebt uitgekozen in de woonkamer, slaapkamer of toilet en geniet van de aangename geurverspreiding.

Tip: combineer de kaarsen met onze milieuvriendelijke diffusers, zodat de ontspannende geuren je huis vervullen.

VERZENDING BINNEN 1-2  WERKDAGEN
VIA POSTNL OF DHL

GRATIS VERZENDING IN NEDERLAND VANAF  € 50,-
EN NAAR BELGIE VANAF € 65,-

VRAGEN OF HULP NODIG?
BEREIKBAAR VIA WHATSAPP

Over Green and Blossom

Bij Green and Blossom vind je handgemaakte sojakaarsen, koolzaadkaarsen, diffusers en meer. Wij vinden duurzaamheid belangrijk en maken graag een milieuvriendelijke impact. Daarom zijn de kaarsen handgemaakt van biologische sojawas of Europose koolzaadwas. Dit zijn natuurlijke en hernieuwbare grondstoffen, waardoor de kaarsen langer en schoner branden dan paraffinekaarsen. Ook wordt jouw bestelling met hergebruikt (opvul)materiaal verstuurd.

* verplicht